Sateen kastelevan Royal Liverpoolin sateenvarjomeren keskellä amerikkalainen aloitti Claret Jug -kannun nostamisen myrskyisästi ja sai kuusi laukausta ennen australialaista Jason Dayta, itävaltalaista Sepp Strakaa, eteläkorealaista Tom Kimiä ja espanjalaista Jon Rahmia.

36-vuotias oli ottanut 5-tahti johdon viimeiselle kierrokselle. Hän toipui kahdesta varhaisesta bogeysta ja päätti lopulta yhden alle 70-vuotiaan ja sijoittui 13:n alle, mikä varmisti hänelle 3 miljoonan dollarin voittajaleikkauksen 16.5 miljoonan dollarin palkintopotista. Onnittelut Brian.

Maailmanlistalla 26. sijalla oleva Harman oli aiemmin voittanut PGA Tourilla kahdesti sen jälkeen, kun hänestä tuli ammattilainen vuonna 2009, mutta toiseksi sijoittuminen 2017 US Openissa oli merkinnyt georgialaissyntyisen golfaajan lähimpänä yhden urheilun lippulaivatapahtuman voittoa.

Tämä merkintä oli lähetetty Golf ja tagged .