Colantotte af Arc Quest lykønsker Lizette Salas med sin første LPGA-sejr på Kingsmill Championship!

Ifølge Arc Quest Co., Ltd.s administrerende direktør Katsumi Komatsu,

”Lizette spillede hele turneringen med sådan poise, konstance og selvtillid. Skydning af de første 3 runder i 60'erne, hvilket førte til, at hun startede søndagens runde med en 3-takts bly og til gengæld fik sejren. Vi kunne ikke være stoltere over hende. ”

Lizette Salas underskrev sin godkendelsesaftale med Colantotte tidligere i år. Hun har længe været bærer af Colantotte produkter, der fører til Colantotte's beslutning om at kontakte hende om en godkendelsesaftale.

”Når vi vælger atleter til påtegning, prøver vi at finde personer, der allerede bærer og tror på produktet. Lizette har været iført Colantotte produkter i årevis plus hun er en meget talentfuld atlet. Hun har været en god tilføjelse til Colantotte atletfamilie, vi ser frem til et langt partnerskab med hende. ”

Lizette er i øjeblikket iført Colantotte Boost armbånd. Boost Wristband indeholder to, 100mT (1,000 Gauss) ferrit permanente magneter, der er justeret ind Colantotte's unikke alternerende nord-syd polaritetsorientering (ANSPO ™). Den fås i 3 størrelser og kommer i 6 farver: sort, hvid, rød, marineblå, orange og lyserød.

Vores bedst sælgere

NY