Trion:Z/Colantotte, nummer 1 sportshelsesarmbånd, som er basert på den doble teknologien for magnetisk terapi og negative ioner, kunngjør utnevnelsen av Entice Communications for å administrere PR- og markedsføringsbehovene i Storbritannia og Europa.

Entice Communications er et fullservice kommunikasjonsbyrå med spesialisering innen sport, fitness, helse og velvære, og har lang erfaring med å bringe nye produkter og konsepter til markedet og drive forbrukernes etterspørsel. Med tidligere kunder på helse- og treningsarenaen inkludert Power Plate og Tanita Europe, er Entice ideelt plassert for å hjelpe til med gjenoppstart av Trion:Z merke globalt.

Dette nye forholdet sammenfaller med lanseringen av en ny design Trion:Z produktutvalg og et samarbeid med HEAD, samt publisering av ny vitenskapelig forskning, som Entice vil fremme i forbrukerpressen.

Siden grunnleggelsen i 1997 har tusenvis av profesjonelle idrettsutøvere, kjendiser og idrettsstjerner over hele verden stolt båret Trion:Z for å forbedre deres ytelse og trivsel. Nyere ambassadører inkluderer verdensrangerende tennisspiller Janko Tipsaveric, golfspiller Matteo Manassero, cricketer James Anderson og mediemedisiner Dr. Sarah Brewer som alle anerkjenner effekten av Trion:Z og dens unike magnetiske teknologi for å forbedre ytelse og velvære.

VÅRE BESTSELGERE

NEW