Skjem bort poochen din denne julen og gi en gave som varer ... Har du oppdaget Trion:Z hundekrage ennå?

Når de kalde mørke nettene trekker inn og nedtellingen til julen fortsetter, er det på tide å forberede seg til vintersesongen. Men blant gavene du samler til dine venner og familie, har du sluttet å vurdere å behandle dine firbeinte venner? Og med det mener vi hunden din!

Trion:Z ha det perfekte strømpefyllet for å hjelpe dine lodne venners vitalitet og følelse av velvære. Introduser naturlig energi i kjæledyrets liv med Trion:Z Pet Krage! Våre unike pet collars er designet med både magnetiske og ioniske egenskaper, og bruker materialer av høyeste kvalitet til å lage en gave som det er verdt å investere i for din pooch.

Trion:Z's Pet Collar er laget av et holdbart stoff av høy kvalitet, med opptil fire vekslende magneter fra nord / sør plassert inne i materialet og festet rundt kragen. Magneterapi og samspillet mellom jernet som inneholder røde blodlegemer muliggjør økt sirkulasjon av blodet. Det unike magnetismefeltet er designet for å balansere hundens kropp og lindre smerter i leddene.

Kraven har en bred båndbredde for ekstra komfort rundt hundens nakke og økt støtte når du bruker en ledning på grunn av den solide D-ringen. En sterk og justerbar stropp sikrer at kragen forblir i posisjon og i ønsket størrelse rundt halsen for å forhindre problemer som oppstår på grunn av knagging eller forlengelse.

Det er ikke bare vi mennesker som fortjener en gave i juletiden; kjæledyret ditt burde også! De er tross alt en del av familien. Så hvorfor ikke gi din elskede hund en pålitelig Trion:Z behandle? Klikk her å finne ut mer og SPAR 10% AVSLAG ditt første kjøp med kode: Woof.

VÅRE BESTSELGERE

NEW