Trion:Z stolt stå som det eneste helse- og velværeproduktet som er akseptert og sertifisert som et godkjent medisinsk utstyr av Japans departement for helse, arbeidskraft og velferd. Hvordan? På grunn av fordelene med magnetisk terapi armbånd drevet av Colantotte magneter som kan bidra til å redusere smerter i ledd, øker bevegeligheten og reduserer stivhet.

 Hva er magnetterapi?

Magnetbehandling øker blodstrømmen og oksygennivået til alle kroppsområder, nærmere bestemt områder som er målrettet mot smerte. Økende blodstrøm gjør det mulig å produsere større mengder antiinflammatoriske hvite blodlegemer og de tettere oksygenfylte røde blodlegemene, samtidig som giftstoffer som ofte er ruteårsak til smerte, fjernes. Resultatene? Smerter lettes og utvinning stimuleres raskere.

Hvordan fungerer magnetisk terapi?

Det hele ned til den økte strømmen av negative ioner. Nå, vi vet hva du tenker ... negative ioner høres dårlig ut, ikke sant? Feil. Negative ioner er faktisk bra for helsen din, generert av fordampende vann, havsurfe, fosser og ioniske mineraler. Et ion er et atom eller molekyl som er ladet med elektrisitet. I naturen er de overalt og kan ha gunstige helseeffekter. Disse inkluderer en større følelse av velvære og forbedret ytelse.

 Fortsatt skeptisk? 

Her er en enkel oversikt over våre 3 kjernebånd i armbånd og magnetiske forskjeller, med det kraftigste magnetiserte armbåndet ...

Anbefaling av premium rekkevidde: Colantotte Loop Crest (£ 59.99 RRP)

De Loop Crest er magnetisert med fire stykker 160mT (1600G) permanente magneter av sjeldne jordarter som skaper den høyeste magnetiske kraften og bruker vår innovative ANSPO-teknologi (Alternating North-South Polarity Orientation) for å gi styrke og stil. Ion-Plating låsebelegg slik at det blir enda mer skånsomt for huden din, unngår fargen og har enestående holdbarhet.

Anbefaling av mellomtoner: The Trion:Z Zen Loop Duo (£ 29.99 RRP)

Vårt bestselgende armbånd, Zen Loop Duo, er alltid en sterk utfordrer. Med polariserte anodiserte børstede podkapsler som inneholder 4 x 1,000 Gauss-magneter med Trion:Z patentert ANSPO-teknologi og vår innovative ION CORE, tilført kraftige negative ioneproduserende mineraler. Et av våre hittil sterkeste armbånd.

Perfekt hvis du er ute etter et rent, komfortabelt og stilig design som er ideelt for arbeid og lek. Det er konstruert av klatretau som har en imponerende motstand på 50 kg. Alt i alt har vi det kraftigste produktet av sin type på markedet i dag.

Anbefaling av klassisk rekkevidde: The Trion:Z Maxi Loop (£ 19.99 RRP)

De Maxi Loop armbånd inneholder polarisert podkapsel som inneholder 2 x 1,000 XNUMX Gauss-magneter, et kraftig negativt ioneproduserende materiale og patentert ANSPO magnetisk teknologi som jobber for å produsere effektive nivåer av magnetisk og ioneterapi. Perfekt hvis du leter etter et fleksibelt, vanntett silikonbånd i en moderne stil som er beskyttet i vannet, snøen og solen ideell for sportsinteresserte.

 

 

VÅRE BESTSELGERE

NEW