Som med alle idretter, kan unnlatelse av å varme seg opp før et golfspill og spille spillet når du ikke er i form, føre til personskader. Ved å gjøre noen enkle øvelser regelmessig før du spiller en runde golf, vil det ikke bare forbedre kondisjonsnivået, men det vil også gjøre deg mindre utsatt for skader, spesielt golfspillerens albue.

American Academy of Orthopedic Surgeons foreslår at disse treningstipsene for golfere skal utføres så regelmessig som mulig, spesielt før de spiller golf.

Håndleddkrøller

Plukk opp en hantel og gjør en serie krøller for håndleddet for å styrke håndleddet, hånden og underarmen. La hantelen falle til fingertuppene, og løft den deretter videre til håndflaten. Krøll deretter håndleddet og løft hantelen. Gjenta minst ti ganger med hver hånd.

Tennisballen klemmer

Tren og styr musklene i underarmen ved å plukke opp en tennisball og klemme den i omtrent fem minutter.

Gummislangeøvelser

Knyt noen gummislanger rundt en gjenstand i skulderhøyde. Ta tak i slangen i den ene hånden og trekk den mot brystet, og forleng armene. Gjenta øvelsen ti ganger med hver hånd.

En annen god øvelse for å styrke musklene som trengs for å spille golf, er å bruke gummislangen igjen, knele på en matte og trekke slangen over hodet til brystet mens du bøyer albuene. Gjenta øvelsen ti ganger.

Hantelheis

Hold fast på en hantel og legg håndflatene flate foran deg. Bruk håndleddet og flytt vekten opp og ned. Gjenta i ti ganger med hver arm.

VÅRE BESTSELGERE

NEW

Legg igjen en kommentar