Høyt respektert mote- og skjønnhetsredaktør for BT.com, Carla Challis, skrev dette ekstremt nyttige råd for å hjelpe oss alle å unngå vinterblåen.

Med en av fem voksne i Storbritannia som lider av leddgikt, blir leddsmerter og smerter noe vi er altfor kjent med.

Ankomsten til kaldere, vinterlig vær fører ofte til at forhold som beinhinnebetennelse, ryggsmerter og leddsmerter blusser opp, slik at pasienter får store smerter og ubehag.

Men i stedet for å sprute piller, har vi funnet noen mer uvanlige, alternative tilnærminger som kan hjelpe deg med å forvise de smerter en gang for alle.

Fortsett, prøv dem ...

  • Vanlig øvelse… Hold deg til aktiviteter med lite innvirkning som ikke vil legge for mye belastning på leddene. Dette kan øke fleksibiliteten og styrke musklene som støtter kneet. En flott, lett å gjøre aktivitet er Nordic Walking, som kan bidra til å skifte press fra ledd til sterke muskler, og redusere leddgikt.
  • Magneterapi ... Det antas at magnetterapi fungerer ved å øke blodstrømmen og oksygen til smertepåvirkede områder i kroppen, og dermed lindre leddsmakene.
  • Prøv en Trion:Z armbånd, et medisinsk utstyr i klasse 1 som kombinerer magneter med høyt gauss og negative ioner for å fremme velvære og optimal ytelse.
  • Varmt bad ... Å ha et varmt bad kan bidra til å lindre stivhet og smerter ved leddgikt og andre leddrelaterte forhold; lange varme dusjer anbefales også!
  • Meditasjon… Dette, sammen med andre avslapningsteknikker, kan bidra til å redusere stresshormonnivået i kroppen din og redusere mengden smerte du oppfatter.

Noen meditasjoner kan også lære hjernen din å fokusere på andre ting fremfor smertene.

VÅRE BESTSELGERE

NEW