Sophie Mullins oli ollut juoksussa neljä vuotta, kun vuonna 2012 hänelle todettiin mastosytoosi ja kertoi, että hän ei koskaan juokse enää.

Hän voitti ensimmäisen kilpailunsa vuotta myöhemmin. Hän voitti kaksi muuta paikallista kilpailua ja oli osa Fife AC: n kultamitalivoittojoukkuetta Skotlannin maratonin mestaruuskilpailuissa vuonna 2013. Huolimatta siitä, että Sophie oli täysin muuttanut elämäntapaansa voidakseen kilpailla mastosytoosin kanssa, hän kohtasi toisen haasteen, kun Vuoden 2013 lopussa hänelle todettiin myös varhainen tulehduksellinen niveltulehdus. Mutta vuosi 2014 alkoi hyvin, kun hän voitti Bupa Great Winter Runin mäkisellä Edinburghin kurssilla.

Vamma näytti sulkevan hänet pois vaikeasti ansaituista mestaruudesta Lontoon maratonilla, mutta yhdistelmällä fysioterapiaa ja äskettäin löydettyä Trion:Z tarkoittaa, että hän on palannut raiteilleen. Trion:Z tuotteet ovat nyt tärkeä osa hänen juoksemista ja terveyttä, eikä hän olisi ilman niitä!

Mikä on parasta juoksemisessa?

”Juoksussa parasta on vapauden ja seikkailun tunne, kun tutkin satunnaisia ​​reittejä pitkillä juoksuillani. Jotkut heistä johtavat koloihin, toiset avautuvat upeille näkymille. Juoksin kolme kilpailua tämän vuoden 1. ja 6. kesäkuuta välisenä aikana "juhlistaakseni" kahden vuoden vuosipäivää siitä, kun minulle kerrottiin, etten koskaan enää juosta. Heidän kaikkien voittaminen tuntui uskomattoman hyvältä! "

Kuka on urheilusi idolisi?

”Mo Farah on inspiraationi. Haile Gebrselassie on minun idoli. Tapasin hänet ennen viime vuoden kilpailua ja hän oli ehdoton herrasmies. ”

Mitä Trion:Z rannekoru sinulla on tällä hetkellä?

”Käytän sinistä ja mustaa duo-loop koska se sopii urheilukellooni! "

Mitkä ovat urheilutavoitteesi tänä vuonna?

"Juoksen ensimmäisen ultra-maratonini tänä vuonna ja haluaisin todella sijoittua kolmen parhaan joukkoon."

Mihin muihin urheilulajeihin osallistut urheilusi ulkopuolella?

"Nautin pyöräilystä ja käytin hiihtoa ja ratsastusta, ennen kuin täytin koko aikani juoksulla ..."

Mikä toinen Trion:Z sponsoroima urheilija, jonka haluat eniten tavata?

"Haluaisin tavata eniten Stuart Hayesin."