FRA ASDA TIL AUGUSTA - ANDY SULLIVAN-HISTORIEN

For bare få år siden stablede Andy hylder på Asda i hans hjemby Nuneaton, mens han prøvede at blive en professionel golfspiller. I morgen slår han den op i den største turnering i sin karriere på Augusta National, når han spiller i sin første Masters-turnering nogensinde.

Hvem er Andy Sullivan?

Andy vandt titler over hele kloden i en fremragende amatørkarriere, herunder i Argentina, Australien og på Scottish Amateur Open Stroke Play Championship og blev derefter professionel i 2011 efter at have repræsenteret Storbritannien og Irland i Walker Cup på Royal Aberdeen Golf Club, hvor han vandt begge sine fireromkampe. I slutningen af ​​det år tjente han på en debutkampagne på European Tour ved at tage det tredje kort på Qualifying School Final Stage, efter at have med succes forhandlet anden etape ugen før.

Han vil huske 2014 for hole-in-one på KLM Open, der vandt ham en tur til rummet (desværre kan han ikke lide at flyve, så vi ved ikke, hvordan han vil klare det på vej ud i det ydre rum!), Og hans stigning til det øverste niveau i spillet var lige så meteorisk.

Andy skubbede Rory McIlroy hele vejen i det sæsonafslutte DP World Tour Championship, Dubai i 2015, men kom til sidst op med et slag genert af verdens nummer tre. På trods af at han slog sig ned på andenpladsen, præsterede præstationen en storslået sæson, hvor han vandt sine første tre europæiske turneringstitler, triumferede to gange på lige så mange måneder i Johannesburg, hvor han først tog South African Open Championship, hvor han slog Charl Schwartzel i et legespil. af ved at hælle en ti fods birdie-put efter en sublim tilgang fra den uslebne, tilføjede han derefter Jo'burg Open otte uger senere, og i oktober løb til en ni-takts sejr i Portugal Masters, svarende til den laveste samlede score på sæson på 261.

Vores bedst sælgere

-15%
Oprindelig pris var: £34.99.Nuværende pris er: £29.74.
-15%
Oprindelig pris var: £29.99.Nuværende pris er: £25.49.
-15%
NY
Oprindelig pris var: £39.99.Nuværende pris er: £33.99.
-15%
Oprindelig pris var: £24.99.Nuværende pris er: £21.24.